DSC_0790Frovena Service drivs av David Frodelius, en fartglad entreprenör med femton år i branschen och ett förflutet inom internationell motorsport. Vårt företag startade år 2006.
Vi utgår från Eggvena i Herrljunga kommun och kan inom en timmes resväg nå städer som Borås, Göteborg, Jönköping, Mariestad, Skara, Skövde, Uddevalla, Vänersborg. Man kan säga att vi finns i hjärtat av Västra Götaland. Detta gör att vi är er optimala jour för dygnet-runt-service inom tryckluft. Vi arbetar åt allt ifrån internationella företag som enmansföretag, så som Autoliv, Samhall, Pressparts, LN´s mekaniska, Däckteam med flera. Vi är auktoriserade för service och reparation på kompressorer från Fini och Bottarini/Champion.

Varför anlita oss?
Vi arbetar med allt inom tryckluft och kan erbjuda ert företag en skräddarsydd helhetslösning med allt från nybyggnation, försäljning av material till service av befintliga anläggningar. Frovena Service är det flexibla företaget som med ett stort engagemang som står i beredskap för att underhålla och upprätthålla er produktion. Vill du ha ett personligt serviceföretag som anstränger sig det lilla extra, anlita Frovena Service!