Är din tryckluftsanläggning dimensionerad för din verksamhet? Här finns pengar att spara.
Att energieffektivisera en anläggning är ett säkert kort för att få ut maximal effekt av er produktion.
Med rätt dimensionering kan man använda mindre energi och ändå få ut samma produktion i slutändan.

Vad gör ert företag av den överskottsvärme som er tryckluftsanläggning avger?
Det finns många olika sätt att återvända överskottsvärme för att skapa ytterligare effekt till er produktion. Kontakta oss för att få en skräddarsydd lösning!

Produktion av tryckluft kostar pengar, vilket dock är en nödvändighet för att i slutändan uppnå vinst från er produktion. Ett läckage inom tryckluft kostar också pengar men har däremot enbart en negativ effekt och innebär därmed ett kostsamt problem för er produktions resultat.

Vi läcksöker er anläggning och kan på plats även åtgärda läckageproblemet åt er. Detta är vi ensamma om då flertalet företag enbart felsöker och sen överlämnar åtgärdsprogrammet till er.

Ett hål på 1 mm läcker ca 0,06 m3 i minuten, vilket vid en kostnad av 0,8 kr / kwh motsvarar en kostnad på ca 2800kr/år. Förutsatt att driften är 24/7, 365 dagar om året.
Vid en produktion med 8 timmars produktionsdag kostar detta läckage ca 600kr/år.
Vilka läckagekostnader har ni på er anläggning? Oavsett omfattning så åtgärdar vi ert läckage!

Det krävs inte reparation av så många eller stora hål för att se till att ni nästa år istället har råd med en storartad firmafest! Självklart val, inte sant?
Vill du åstadkomma en snabb och effektiv kostnadsåtgärd? Anlita oss för en läckage-analys och låt oss åtgärda problemen!